Squashstegen

Stegen är det mest optimala sättet att spela squash, stegen är till för alla, nybörjare, motionär och elit.
I stegen möter du alltid spelare på din egen nivå, du får kontinuerlig träning och matcherna är schemalagda, ett roligt sätt att känna tävlingskänsla och du möter många olika spelare.

Regler squashstegen

Vi delar in alla spelare i grupper om 5 personer. Dessa 5 möter varandra och varje spelare spelar därför 4 matcher per omgång.

Vi bokar in speltillfällen för matcherna under 5 tisdagar, onsdagar eller torsdagar enligt ett spelschema som du kan se på hemsidan eller i vår app, du får spelschemat även till din e-post.

 

Om du inte kan spela på någon av tiderna, får du själv ordna en ny tid att spela, men du måste meddela din motståndare och Squashcenter. Vi har kontaktuppgifter till alla spelare.

Du måste meddela Squashcenter senast 1 dag innan match så vi kan boka av/om tiden.

 

När omgången har spelats klart räknar vi ut vem som har vunnit sin grupp. Varje game är värd 1 poäng, vilket innebär att en seger ger 3 poäng. Den som vinner gruppen åker upp en division och och den som får minst poäng i gruppen flyttas ned till gruppen under. Har flera personer samma poäng så räknas inbördes möte mellan dessa spelare.

 

Regler:

  • Matcherna spelas bäst av 5 game med rak räkning först till 11

  • Spelarna dömer själva sina matcher och ansvarar själva för poängräkningen

  • Resultatet efter varje match rapporteras in via vår bokningssida.

Kostnad:

  • En stegomgång kostar 400 kr. Du betalar vid första speltillfället i receptionen. Har du clubkort ingår stegen i årskortet.

  • Ej avbokad stegmatch debiteras 110 kr/spelare, d.v.s. bokar ni om er match själva och inte meddelar Squashcenter att ta bort den redan schemalagda stegmatchen får ni dela på bankostnaden.

WO eller övergiven

  • Spelare vars motståndare inte dyker upp eller har lämnat WO vinner matchen med 3-0.

Fortsatt deltagande i stegen

  • Vi förutsätter att du vill vara med även nästkommande omgång om du inte har sagt till senast en vecka innan avslutat omgång.

Anmälan:

  • Nyanmälningar till stegen görs till Squashcenter, info@pdlcenternorrkoping.se eller ring 011-103391.

  • Uppge för- och efternamn, mobilnummer och e-postadress


 

Beställ vårt nyhetsbrev

Våra samarbetspartners