Värd / Värdinna

Vi söker nu en serviceinriktad kollega till vårt team.


Norrköpings Squashcenter står för idrottsglädje, hälsa och gemenskap. Redan 1973 när
Squashcenter öppnade sina första squashbanor hittade barn, ungdomar, motionärer, elitspelare, direktörer, kompisgäng och klubbentusiaster in till den nya roliga sporten. Samma resa gör nu padel när sporten gjort entré och redan etablerat sig som en av de mest populära racketsporterna i Sverige.


Idag har Squashcenter 5 st squashbanor, 8 st padelbanor inomhus, 2 st padelbanor utomhus, ett fräscht gym och en mysig relaxavdelning.

 

Vem söker vi? 
Vi söker nu dig, som vill vara med och överträffa våra nya och befintliga kunders förväntningar och vill ge dem en förstklassig upplevelse. Du har en stark känsla för service och trivs med att möta nya människor och kan skapa en bra stämning och upplevelse för våra kunder.

 

Vi letar efter dig som är hjälpsam, serviceminded, driftig, ansvarsfull och som vill känna stolthet för din yrkesroll. Vi vill att du är självständig, välorganiserad och initiativtagande, att du ser vad som behöver göras och gör det! Du är inte rädd för att ta personlig kontakt, men kan också avgöra hur och när du lämpligast gör det. Vi söker dig som har erfarenhet från liknande yrke med högt ställda servicekrav.


Hos oss spelar du och din serviceinriktade personlighet en viktig roll för våra gästers
helhetsupplevelse. Du talar både svenska och engelska obehindrat.


Arbetsuppgifterna är i huvudsak att ta emot och bemöta kunder främst i den fysiska miljön men även via telefon, mejl och Facebook, samt att samordna event och tävlingar. Arbeta självständigt och ansvara för receptionen och telefon, ta emot bokningar och vägleda kunder samt arbeta med andra administrativa uppgifter.


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och inställning till serviceyrket.
Arbetstiden är främst på kvällar och helger, tjänstens omfattning 50-75 %.

 

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!


Sista ansökningsdag 2019-08-30.


Skicka din ansökan till Julia Wiering julia@squashcenter.net

Beställ vårt nyhetsbrev

Våra samarbetspartners