Nytt namn!

Bidra med dina idéer i vår Namntävling!

 

Norrköpings Squashcenter har funnits som varumärke sedan tidigt 70-tal.
Vi bär på en stolt tradition av att ha utvecklat squash som idrott här på vår hemmaplan och det kommer att vara en minst lika viktigt del av vår fortsatta verksamhet.

Men, som de flesta redan vet finns ju två roliga och viktiga idrotter till innanför våra väggar. Man kan säga att utvecklingen för gym och padel går i rask takt och det är dags för oss att också synliggöra denna utveckling i vårt namn. Alltså, vi byter även namn i höst!

Vi tror att ni som är våra kunder har en massa bra förslag och vill bjuda in er att skicka in dem i vår namntävling som vi härmed lanserar!

 

Gör så här: Klura ut dina bästa förslag. Skicka in ditt förslag via formuläret.
 

Senast den 2 september vill vi ha ditt förslag!

Det här kan du få: Om ditt förslag blir vårt val bjuder vid dig och fyra vänner på en “kryddad” kväll i vår relax vid ett tillfälle som passar er. Vi förbehåller oss äganderätten och all framtida användning av namnet i vår verksamhet.

Tips, tänk lite så här: Namnet kan symbolisera “Squash, padel och gym” på något sätt (fast det är omöjligt att få in i ett och samma namn, vi vet).  Eller bara idrott, eller helt enkelt sport. Kanske en geografisk anknytning. Eller historisk. Eller atmosfären du upplever hos oss. Eller något helt annat som vi själva inte har tänkt på!

Beställ vårt nyhetsbrev

Våra samarbetspartners