Ansökan.png

Vill du jobba fredag- och lördagskvällar hos oss och kan starta omgående?

Vi söker personal till receptionen!

Perfekt för dig som studerar eller vill ha ett extra jobb på kvällar och helger.

Du ska vara serviceinriktad, glad, motiverad, engagerad, ordningsam och ha ett stort intresse för racketsport.

Arbetstiden är framförallt på kvällar och helger, men även dagtid kan förekomma.

Dina arbetsuppgifter blir att ta hand om kunder som kommer in till anläggningen, städa, svara i telefon, administrativa arbetsuppgifter som bland annat bokningssystem, kundregister och mejl.

Du ska ha god kunskap om squash, padel och gym samt ha kunskap om de produkter vi säljer i shopen.

Ett roligt och varierande jobb. Tjänsten är på ca 20h/vecka.

Är det här något för dig?

Skicka din ansökan till julia@squashcenter.net

PDL Center Norrköping står för idrottsglädje, hälsa och gemenskap. Redan 1973 när Squashcenter öppnade sina första squashbanor hittade barn, ungdomar, motionärer, elitspelare, direktörer, kompisgäng och klubbentusiaster in till den nya roliga sporten. Samma resa gör nu padel när sporten gjort entré och redan etablerat sig som en av de mest populära racketsporterna i Sverige.

 

Idag heter vi PDL Center Norrköping och har 5st squashbanor, 8st padelbanor inomhus, 2st padelbanor utomhus, ett fräscht gym och en mysig relaxavdelning.

 

Vi söker dig, som vill vara med och överträffa våra nya och befintliga kunders förväntningar och vill ge dem en förstklassig upplevelse. Du har en stark känsla för service och trivs med att möta nya människor och kan skapa en bra stämning och upplevelse för våra kunder.

 

Vi letar efter dig som är hjälpsam, serviceminded, driftig, ansvarsfull och som vill känna stolthet för din yrkesroll. Vi vill att du är självständig, välorganiserad och initiativtagande, att du ser vad som behöver göras och gör det! Du är inte rädd för att ta personlig kontakt, men kan också avgöra hur och när du lämpligast gör det. Vi söker dig som har erfarenhet från liknande yrke med högt ställda servicekrav.

Hos oss spelar du och din serviceinriktade personlighet en viktig roll för våra gästers helhetsupplevelse. Du talar både svenska och engelska obehindrat.

Arbetsuppgifterna är i huvudsak att ta emot och bemöta kunder främst vid relaxbokningar under fredag- och lördagskvällar. Att arbeta självständigt och ansvara för receptionen och telefon, ta emot bokningar och vägleda kunder samt arbeta med andra administrativa uppgifter förekommer också.

 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och inställning till serviceyrket.

​Arbetstiden är främst på fredag- och lördagskvällar.

 

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan kommer att tillsättas snarast, så skicka in din ansökan direkt!

 

Maila din ansökan till julia.wiering@pdlcenter.se