Samarbeta med oss!

På Norrköpings Squashcenter står hälsa och idrottsglädje i fokus. Redan 1973 när Squashcenter öppnade sina första squashbanor hittade barn, ungdomar, motionärer, elitspelare, direktörer, tjejkompisgänget och klubbentusiaster in till den nya roliga sporten. Det är lite samma resa som padel gör nu när sporten gjort entré i Sverige och redan etablerat sig som en av de populäraste racketsporterna.

På 3400 m2 stor yta med två etablerade racketsporter med stor kapacitet, ett riktigt gym och en härlig relaxavdelning har också Squashcenter blivit ett starkt alternativ för företag som vill ha tillgång till mötesytor, träning och hälsa för både medarbetare och kunder. Vi erbjuder olika typer av partnerskap och idéer för event på vår arena.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boka ditt nästa Företagsevent på Squashcenter!

 

Kanske har du också upptäckt hur enklare träningsaktiviteter skapar tillstånd av glädje och en bra bas för goda relationer?

Vi på Squashcenter hjälper dig att sätta ihop sociala event med träning och en god måltid för dina kunder eller ditt eget team. Vi har också erfarenhet av att genomföra stora event där vi också gör plats för exempelvis minimässa för era partners, föreläsningar, fysoibehandlingar, tränings- och kostrådgivning m.m.

 

Välkommen att inspireras till ditt nästa event, ladda hem en pdf med information och idéer!

Eller ring Julia Wiering 0702-44 25 38 och prata vidare om din idé.

         Företagsevent                                AfterWork                                Frukostevent, exempel

Beställ vårt nyhetsbrev

Våra samarbetspartners